top of page

ONS TEAM

STEVEN MAES

Instructor Shaolin Kungfu, Jeet kune do en Chen Tai Chi

Jaren geleden ging op zoek naar de originele vechtsport, de bron van alles, Shaolin Kung Fu.


Zo kwam ik bij Gino Versavel terecht in Ieper, die een authentieke Shaolin stijl aanleerde - welke hij van Zhang Li Peng geleerd had, zelf een authentieke Shaolin Monnik. Dit was exact waarnaar ik op zoek was. Gaandeweg verdiepte ik mezelf ook in Qigong en Chen Tai Chi en leerde ik ook het Jeet Kune Do van Bruce Lee kennen dankzij de wil van wijlen Jerry Poteet om Gino Versavel, mijn Shifu, te onderrichten in de principes van Bruce.

Ondertussen meer dan tien jaar later, ben ik nog altijd gepassioneerd door deze vechtstijlen en kijk er naar uit om anderen te helpen deze te ontdekken.

Shu Bu Dao.png

BRIAN LAEBENS

Instructor Jeet Kune do

In het najaar van 2010 leerde ik Jeet Kunne Do kennen, de straatvechtstijl van Bruce Lee. De vrijheid achter zijn principes en techniek die hij ontwikkelde spraken mij enorm aan. Door de jarenlange training bij mijn meester Gino kan ik nu deze discipline onderwijzen aan iedereen die op zoek is naar een compleet systeem om zichzelf te verdedigen.

IMG_20180908_100338.jpg
Ons team: Team

MICHAËL DUFOUR

Instructor Shaolin Kung Fu

Michaël is opgegroeid in een familie waar meerdere leden actief waren in vechtsport, reeds vanaf 7 jarige leeftijd was Michaël dan ook actief in Karate dewelke hij een 6-tal jaar beoefend heeft. Na een lange pauze in vechtsport kwam de nood opnieuw bovendrijven en ging hij op zoek naar een stijl die hem meer lag, uitgebreider, vloeiender meer mogelijkheden. Daarbij herinnerde hij zich de live shows die hij op jongere leeftijd gezien had van de Shaolin Monniken. De zoektocht was compleet en Michaël kwam in 2018 bij San Quan Dao terecht.

Michael.jpg
bottom of page